Over
Roelinde Brons

Ik ben Roelinde en heb een grote passie voor alles wat te maken heeft met computers en techniek. Meng dit samen met het blij maken van andere ondernemers en ik heb mijn droombaan gevonden. Ik wil webdesigners de ruimte en tijd geven om te doen waar zij blij van worden en daarom ontzorg ik hen graag op technisch gebied. Ik houd ervan om andere ondernemers verder te helpen. Zij helpen ten slotte weer andere ondernemers en zo helpen we elkaar allemaal om onze passies achterna te gaan.

Het liefste zet ik een ander graag in het zonnetje en zorg ik er met mijn werk voor dat een ander kan shinen. Toch hoor ik vaak van anderen dat ik mezelf ook wat vaker mag laten zien, dus hier ben ik!

SolidWP Roelinde31

Aangenaam!

familie

Samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in Ede, dichtbij de Veluwe. Een heerlijke rustige omgeving waar ik iedere dag weer van geniet. Ik kom uit een gezellig druk gezin. Zowel mijn vader als meerdere zussen – 5 van de 6 dochters – zijn zelfstandig ondernemer (geweest), het ondernemen zit dus zeker in de familie! Als kind was ik altijd druk bezig met technisch lego, crossfietsen, judo en voetbal. Een echt ‘meisje-meisje’ was ik dus niet helemaal. Het behulpzame zat er toen al in, ik hielp graag klasgenootjes met hun huiswerk.

ondernemen

Met die behulpzame eigenschappen wilde ik iets doen en daarom ik ging op zoek naar een dienend beroep. Na een aantal jaar maatschappelijk werk te hebben gedaan wilde ik wat anders, het liefste iets in de technische branche. Het helpen van mensen wilde ik wel blijven doen en zo ontstond deze prachtige combinatie. Dus startte ik destijds een nieuw avontuur met mijn eigen bedrijf. De combinatie van het uitvoerende werk (het oplossen van al die technische puzzeltjes) en de adviserende gesprekken maakt dat mijn werkdagen iedere dag weer interessant en afwisselend zijn. Daar haal ik echt mijn energie uit!

SolidWP Roelinde01

Daarnaast zijn vrienden belangrijk voor mij en lees ik in mijn vrije tijd veel boeken, voornamelijk over het ondernemen en persoonlijke ontwikkeling. Ik geniet graag van de mooie dingen in het leven, groot of klein. Daarom ben ik veel te vinden op de hei en in het bos, meestal met een van mijn kinderen of met vrienden. Op z’n tijd lust ik ook wel een lekker biertje op het terras, wel een La Chouffe dan!

Ik wil dat jij kan knallen en het internet mooier maken. Laat mij jou daarbij helpen!