Kies voor een professionele en
persoonlijke WordPress hosting.

WordPress hosting

Ben je op zoek naar WordPress Hosting? Dan wil je iemand die met je meedenkt en iemand die je ontzorgt van taken die je zelf liever niet uitvoert. Natuurlijk wil je van alles leren, maar hosting is iets wat je liever gewoon uitbesteed en dat is begrijpelijk.

Er zijn zoveel aanbieders van WordPress hosting dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Ik ben een van die aanbieders, maar ik wil je graag laten zien dat het ook op een laagdrempelige en persoonlijke manier kan. Regelmatig contact is voor mij ontzettend belangrijk, want je vertrouwt je website aan mij toe, dus ik wil dat je mij ook écht kunt vertrouwen!

SolidWP Roelinde34

Wat kun je verwachten?

Snelheid

Bezoekers van een website hebben meestal maar ongeveer 2 seconden geduld. Je moet dus binnen een hele korte tijd indruk maken. Een snelle website is dan van groot belang. Daarom krijg je met mijn WordPress hosting toegang tot een zeer snelle server. Met een supersnelle SSD opslag heb je de basis voor een succesvolle website gelegd.

Veiligheid

Je website wordt met mijn WordPress hosting dagelijks gescand op malware en softwarelekken en geloof mij: die wil je niet tegenkomen. Daarnaast ontvang je ook een gratis ‘Let’s Encrypt SSL’. Dit zorgt ervoor dat het verkeer tussen jou en je bezoekers veilig blijft. Veiligheid staat voorop!

Gratis verhuisservice

Je ziet er waarschijnlijk erg tegenop om je hele website te verhuizen. Dat is gelukkig nergens voor nodig. Met mijn gratis verhuisservice neem ik die zorg uit handen en regel ik dat helemaal voor je. Je website wordt een op een overgenomen vanaf de huidige locatie. Ik zorg ervoor dat dit proces soepel verloopt. Zo heb jij weer genoeg tijd om de dingen te doen waar je blij van wordt!

Persoonlijke service en aandacht

Ik begrijp volledig dat WordPress hosting, mailaccounts en de technische kant van je website soms als ‘wartaal’ voor jou klinken. Daarom ontvang je van mij persoonlijke service en aandacht. Ik vind het belangrijk dat je weet waar ik mee bezig ben en dat je hulp kan vragen wanneer dat nodig is. Een mailtje is genoeg en ik sta voor je klaar!

Een pakket op maat

Bij mij geen keuze uit allerlei verschillende pakketten. Ik maak het je makkelijk. Ik heb 1 pakket die voor het merendeel van de ondernemers ruim voldoende is. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op, dan denk ik met je mee.

WordPress hosting:

Besteed jij de WordPress hosting liever uit? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik sta voor je klaar en denk graag met je mee. Alles met het doel om jouw business te laten groeien. 

De kleine lettertjes

 • Facturatie mogelijk per maand (automatische incasso) of jaar.
 • Domeinnamen
  • .nl €24 per jaar
  • .com en be €30 per jaar
  • overige extensies op aanvraag

Business

Een prima pakket voor je business
15
/per maand
 • Fair Use Opslagruimte
 • Snelle hosting
 • Gratis SSL
 • Dagelijkse backups
 • Persoonlijke support
NoBrainer