WordPress Hosting

Voor grote én kleine WordPress websites

Professioneel en persoonlijk

Een vast aanspreekpunt

Veilige en snelle WordPress Hosting

Ben je op zoek naar een hostingpartij? Dan vind je al snel de bomen door het bos niet meer. Zo veel aanbieders. En ik ben een van die vele aanbieders 🙂

Bij Webstudio25 tref je een betrouwbare en persoonlijke hostingpartij; contact staat bij mij voorop. Want je vertrouwt je website toe aan iemand anders. Ik begrijp dat dat best spannend kan zijn. Daarom wil je zeker weten dat je goed zit.

Wil je naast hosting helemaal geen omkijken naar de technische kant van je website? Overweeg dan aanvullend WordPress onderhoud.

Snelheid

Bezoekers hebben meestal maar 2 tot 3 seconden geduld. Daarom krijg je toegang tot een zeer snelle server. Met supersnelle SSD opslag, heb je de basis voor je website gelegd. Hierbij is altijd maatwerk mogelijk als je daarnaast ook je website wilt versnellen. 

Gratis verhuisservice

Zie je er tegen op om je website te verhuizen? Geen punt. Met de gratis verhuisservice neem ik die zorg voor je uit handen. Je website wordt een op een overgenomen vanaf de huidige locatie. Kun jij doen waar je wel blij van wordt 🙂

Veiligheid

Je website wordt dagelijks gescand op malware en softwaralekken. Daarnaast ontvang je gratis Let's Encrypt SSL die het verkeer tussen jou en je bezoekers veilig houdt. Nawas anti-DDoS zorgt er tot slot voor dat je zo min mogelijk last hebt als de server een keer een aanval op moet vangen.

Roelinde-1

Persoonlijke service

Niet voor iedereen is hosting, e-mailaccounts en WordPress gesneden koek. Daarom ontvang je persoonlijke service en aandacht. En kom je ergens niet uit of heb je vragen? Een mailtje is genoeg.

Kies het pakket dat bij jou past

Je kan zelf kiezen met welk pakket je begint. Wil je toch graag advies? Neem gerust contact met me op, dan denk ik met je mee.

Alle tarieven zijn exlusief 21% btw

Start

15 /per maand
 • Een prima startpakket
 • Inclusief 1 domeinnaam
 • Opslag: 5 GB
 • Gratis SSL
 • Automatische WordPress updates mogelijk
 • Dagelijkse backups
 • Persoonlijk support

Grow

20 /per maand
 • Heb je wat meer opslag nodig?
 • Inclusief 1 domeinnaam
 • Opslag: 10 GB
 • Gratis SSL
 • Automatische WordPress updates mogelijk
 • Dagelijkse backups
 • Persoonlijk support

Extra domeinnamen:

.nl €15 ex btw per jaar
.com €20 ex btw per jaar

Meerdere websites?

Voor elke 2e en volgende hostingpakket ontvang je 20% korting.

Snelheid

Bezoekers hebben meestal maar 2 tot 3 seconden geduld. Daarom krijg je toegang tot een zeer snelle server. Hierbij is altijd maatwerk nodig als je daarnaast nog je website wilt versnellen. Met supersnelle SSD opslag, heb je de basis voor je website gelegd.

Gratis verhuisservice

Zie je er tegen op om je website te verhuizen? Geen punt. Met de gratis verhuisservice neem ik die zorg voor je uit handen. Je website wordt een op een overgenomen vanaf de huidige locatie. Kun jij doen waar je wel blij van wordt 🙂

Veiligheid

Je website wordt dagelijks gescand met Patchman op malware en softwaralekken. Daarnaast ontvang je vanaf pakket Business gratis Let's Encrypt SSL Het groene slotje voor je webadres geeft je bezoekers een veilig gevoel. Nawas anti-DDoS zorgt er tot slot voor dat je zo min mogelijk last hebt, als de server een keer een aanval op moet vangen.

Betrouwbare e-mailservice

Maak een e-mailaccounts met je eigen domeinnaam en controleer je e-mail overal met je eigen apparaten of de gebruiksvriendelijke webmailclient Roundcube. Om SPAM tegen te gaan, wordt gewerkt met de oplossingen van SpamExperts. Deze software is geïnstalleerd op de server.

Klanten vertellen

WordPress Hosting 1

Marlies Wopereis

Ik vind Roelinde de meest klantgerichte sitebouwer die ik ken. Ze luistert goed naar wat je wilt en geeft deskundige advies.

Roelinde blijft voor je klaarstaan: ze reageert snel op vragen en past graag iets voor je aan. Niet voor niets ben ik al jaren een tevreden klant!

WordPress Hosting 2

Marijke Bosman

Al geruime tijd gebruiken wij de expertise van Webstudio25 en het contact is altijd deskundig en prettig. Bij vragen of problemen wordt er direct en adequaat opgetreden. 

WordPress Hosting 3

Rineke Zandvoort

De hosting en het onderhoud van mijn website heb ik bij Roelinde ondergebracht. Een aanrader!
Kundig,  communicatief, snel, en bovenal zeer klantgericht.
Na een belletje met Roelinde ben je weer verlost van je digitale vraagtekens. Hoe fijn is dat!